Ongedierte in en om het huis

Kent u dit?

Er is niets vervelender dan het hebben van ongedierteproblemen in of rondom uw huis. Wanneer zulke problemen zich voordoen, wilt u hier zo snel mogelijk van af.

Wat te doen?  Dankzij jarenlange ervaring helpen wij u snel, discreet, deskundig en verantwoord.

 

Vink deskundige in ongedierbestrijding

Waarom Vink? Vink is al sinds 1994 een vertrouwd adres bij problemen met ongedierte. Wij hebben de juiste middelen en vakkundigheid om u hierbij snel te helpen, natuurlijk met alle respect voor u en uw ongedierteproblemen.

KAD/EVM gecertificeerd geeft vertrouwen

Vink is volledig gediplomeerd en KAD/EVM gecertificeerd om de problemen op de enige juiste manier te bestrijden. Onze klanten hebben ons veelvuldig doorverwezen naar vrienden en familie. Ze weten altijd dat ze een goede service en een correcte prijs krijgen wanneer ze ons inschakelen voor ongediertepreventie of ongediertebestrijding.

Neem contact op met ons:

Of u nu last heeft van wespen, ratten of muizen in of rondom huis, houtworm, boktor, vlooien, mieren, clustervliegen op zolder, of enig ander ongedierte, u kunt er zeker van zijn dat het probleem vakkundig en snel wordt opgelost. En weet u niet zeker welk soort ongedierte uw probleem veroorzaakt? Neem dan contact met ons op zodat we u snel kunnen informeren.

Dus bel nu zodat uw probleem zal worden opgelost.

De teksten en de foto's op deze website mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotokopie, plaatsing van teksten en of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs/makers. Neem voor vragen rondom copyright contact op met Vink Ongediertepreventie of met de webmaster.