Stal- en kasontsmetting

In de agrarische sector zijn wij sinds 1998 actief op het gebied van het ontsmetten van pluimveestallen en tuinbouwkassen. We hebben hierin een goede en bekende naam opgebouwd.

Goede hygiëne is van groot belang waar veel dieren op een kleine oppervlakte zijn gehuisvest. Goed gereinigde en ontsmette stallen houden ziektekiemen buiten de deur. Bacteriën en virussen kunnen op veel verschillende manieren op een bedrijf terecht komen: aangekochte dieren of de transportmiddelen kunnen besmet zijn of er is insleep van bezoekers, andere huisdieren of ongedierte.

Wij verzorgen de ontsmetting van pluimveestallen en tuinbouwkassen door middel van verneveling van ontsmettingsstoffen door middel van warmtevernevelaars, de zogenaamde foggers.

Ook het inbrengen van bestrijdingsmiddelen/insecticiden in tuinbouwkassen kan met behulp van foggers worden verzorgd.

Met behulp van de fogapparatuur kan in 1 ½ uur bijvoorbeeld 3 ha kas ontsmet worden. De stoom dringt diep door in alle hoeken en gaten van de kas of de stal en hierdoor blijven er gegarandeerd geen virussen, schimmels en andere ziektekiemen achter.

Doordat wij snel en effectief te werk gaan, bent u als agrarisch ondernemer een stuk goedkoper uit dan wanneer u de ontsmettingswerkzaamheden in eigen beheer uitvoert. Daarbij voorkomt het uitbesteden van deze klus vaak ook een hoop ergernis.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of meer informatie.

De teksten en de foto's op deze website mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotokopie, plaatsing van teksten en of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs/makers. Neem voor vragen rondom copyright contact op met Vink Ongediertepreventie of met de webmaster.