Missie

 

Vink Ongediertepreventie is een onderneming die gaat voor kwaliteit en eerlijkheid. Door de jaren heen is de onderneming daarom gegroeid. Ze hebben het vertrouwen gewonnen in de markt. Veel groei gebeurt via mond tot mond reclame.

Natuurlijk is Vink Ongediertepreventie nog steeds werkzaam bij boeren, maar ook bij gemeentes, instellingen, horeca, tuinders, veevoederfabrieken, veilingbedrijven, bakkers, diergeneesmiddelenbedrijf, supermarkten. Kortom, eigenlijk voor alle bedrijven waarvoor plaagdierbeheersing belangrijk is i.v.m. voedselveiligheid, maar ook voor het voorkomen van schade die plaagdieren kunnen aanrichten (denk aan doorknagen van kabels).

Hun motto is: service en kwaliteit leiden samen tot het beste resultaat. Service ook in de zin van: klanten betalen alleen voor hetgeen ze krijgen en niet voor hetgeen ze verwachten te krijgen Vink Ongediertepreventie is een onderneming die gaat voor kwaliteit en eerlijkheid.

De teksten en de foto's op deze website mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotokopie, plaatsing van teksten en of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs/makers. Neem voor vragen rondom copyright contact op met Vink Ongediertepreventie of met de webmaster.