Houtworm- en Boktorbestrijding

U bent aan het schilderen en ziet ineens kleine gaatjes in het houtwerk, of u bent de zolder aan het opruimen en ontdekt allemaal hoopjes zaagsel/boormeel op de grond.

De kans is dan groot dat er houtworm en/of boktor in uw hout aanwezig is.

Uiteraard krijgt u bij ons 5 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u meer advies over houtworm- of boktorbestrijding of wilt u een medewerker van Vink ongediertebestrijding laten langskomen, bel ons dan.

 

Bestrijding van houtworm / huisboktor

Houtworm in huis moet door vakkundige servicemedewerkers worden behandeld, omdat aanhoudende problemen tot grote bouwkundige schade kunnen leiden.

Veel houtwormplagen blijven jarenlang verborgen, met wijd verspreide en ernstige schade tot gevolg. Zodra u denkt dat u een houtworm- of boktorprobleem heeft, is het belangrijk actie te ondernemen.

Bel ons voor een vrijblijvende inspectie en offerte, zodat u weet dat dit goed en vakkundig zal worden aangepakt.

Klik hier voor meer info over houtworm / huisboktor.

De teksten en de foto's op deze website mogen niet worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotokopie, plaatsing van teksten en of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs/makers. Neem voor vragen rondom copyright contact op met Vink Ongediertepreventie of met de webmaster.